PARTASH Jewelry Conference 2024

Conference

PARTASH 2023 is 1st event in its series which will be focused on various aspects of innovative trends and materials & wonders of jewelry making. The goal of the conference is to bring together artists, designers, engineers and scientists from academia, design industry, manufacturing industry and jewelry industry to share their ideas, achievements, problems and solutions to the development of advanced jewelry making technologies. This conference & exhibition will provide an opportunity to bring together students, and professionals and provide a platform to create links that may enrich the professional networks among the participants. PARTASH 2023 conference & exhibition provides a platform for knowledge exchange of the most recent scientific, artistic, design and technological advances in allied field of jewelry making and strengthening the links in the related fields as well as to display state of the art in the field. The plenary session of PARTASH 2023 will include Keynote Speeches, Invited Talks, Poster Presentations and Participant Presentations while Exhibition will take place in parallel.

The purpose of the workshop it to introduce new trends and material in the jewelry making and manufacturing. The whole workshop is design to explore new ways of exploring material and looking at the jewelry beyond the traditional approach.

Central Management Committee

Patron In-Chief

Prof. Dr. Mohammad Mujahid

Rector – PAFIAST

Chairman

Prof. Dr. Arshad Hussain

Director Establishment / Dean FCM3

Vice Chairman

Prof. Zafar Iqbal

HOD, SDAAT

Conf. Advisor/Coordinator

Dr. Sohail Malik

HOD, MME

Workshop Secretary/coordinator

Dr. Muhammad Aftab Akram

HOD, MSE

Our Partners

Workshop #1

Workshop #1

ART EXHIBITION

ART EXHIBITION

CRAFTS DISPLAY

CRAFTS DISPLAY

PARTASH JEWELRY CONFERENCE 2024 Agenda

Time & Location

08-Mar-2024, 9:00 am GMT+5 – 09-Mar-2024, 4:00 pm GMT+5 Location is TBD

Day 1- Fri, 08 Mar 2024

Registration

9:00 am – 10:00 am

1 Hour

Opening

10:00 am – 11:00 am

1 Hour

Tea

11:00 am – 11:30 am

30 minutes

Keynote speaker 1

11:30 am – 12:00 pm

30 minutes

4 Papers presentations

12:00 pm – 1:00 pm

1 Hour

Lunch

1:00 pm – 2:30 pm

1 hour 30 minutes

Keynote speaker 2

2:30 pm – 3:00 pm

30 minutes

4 Papers presentations

3:00 pm – 4:00 pm

1 Hour

Tea

4:00 pm – 4:30 pm

30 minutes

Day 2 Sat, 09 Mar 2024

Keynote speaker 3

9:30 am – 10:00 am

30 minutes

4 Papers presentations

10:00 am – 11:00 am

1 Hour

Tea

11:00 am – 11:30 am

30 minutes

4 Papers presentations

11:30 am – 12:30 pm

1 Hour

Keynote speaker 4

12:30 pm – 1:00 pm

30 minutes

Lunch

1:00 pm – 2:00 pm

1 Hour

4 Papers presentations

2:00 pm – 3:00 pm

1 Hour

Keynote Speaker 5

3:00 pm – 3:30 pm

30 minutes

Closing

3:30 pm – 4:00 pm

30 minutes

Come Join Us

If you have any questions, please do not hesitate to ask us. Please also call us or email us before visiting to make sure that you will be served with our best services.

+92-995-111 723 278
info@paf-iast.edu.pk